תפוחים קרמל
תפוחים קרמל דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 561 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם חלב מרוכז, סוכר חום, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: איך להכין תפוחי קרמל}תפוחים פאי קרמל תפוחים, תפוחים קרמל, ו תפוחים קרמל.
הוראות
מערבבים את כל החומרים יחד, למעט התפוחים, בסיר גדול, ומערבבים עם כף עץ על חום בינוני עד שכל הסוכר מומס ולא גרגירים. השתמש מברשת מאפה רטוב כדי לנגב סביב הצדדים של המחבת כדי לפזר כל גבישי סוכר שעשויים להיווצר.
קליפ מדחום ממתקים בצד של המחבת ולהביא את תערובת הסוכר לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני, ומבשלים עד המדחום קורא 236 מעלות F.
יוצקים לתוך קערת נירוסטה ולאפשר לו להתקרר עד 200 מעלות F.
בעוד הסירופ מתקרר, לדחוף מקל עץ לתוך כל תפוח מלמעלה דרך הליבה. המקל צריך להיות עמוק מספיק כך שהוא לא ייפול כאשר אתה לטבול את התפוח לתוך הקרמל.
קו גיליון עוגיות עם מחצלת אפיית סיליקון או נייר שעווה.
לטבול כל תפוח לתוך 200 מעלות קרמל, צופה בזהירות, כדי לא לטבול את האצבעות לתוך הקרמל.
הסר את הקרמל העודף על ידי הפיכת התפוחים על קערת הקרמל ולאחר מכן להעביר את גיליון העוגיות. חזור עם התפוחים הנותרים.
צמרמורת במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר אותם מן השטיח סיליקון או נייר שעווה.
מעבירים למגש הגשה ומגישים.