תפוחי אדמה אדומים בגריל עם נענע
תפוחי אדמה אדומים בגריל עם נענע עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. אם יש לכם מלח כשר, עלי נענע, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו נענע בטטה בגריל עם טחינה כרובית אורז לעטוף, מותן כבש בגריל עם רוטב קברנה-מנטה ופירה שום, ו סטייק צלוי עם מוג'ו מנטה-כוסברה וגזר בגריל וגזר לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה. לזרוק 1/2 קילו תפוחי אדמה אדומים קטנים עם 1 כפית מלח כשר 2 כפיות שמן זית.
מניחים תפוחי אדמה 1/4 אינץ ' בנפרד על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. גריל 15 דקות, להתהפך עם מלקחיים. גריל 15 דקות או עד הסוף. מגניב במקצת.
חותכים תפוחי אדמה לשניים; לזרוק עם 1/3 כוס דק פרוס עלי נענע.