קושימומחה
מוכן ב1 ש, 29 דק.
מנות85
ציון בריאות0
מגזין

תפוחי אדמה אפויים עם ארוגולה, בייקון ושמנת חמוצה

תפוחי אדמה אפויים עם ארוגולה, בייקון ושמנת חמוצה
אם יש לך עלי ארוגולה תינוק, בייקון, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פעמיים אפוי בטטה עם בייקון ושמנת חמוצה, בייקון, שמנת חמוצה ותפוחי אדמה שמיר, ו תפוחי אדמה אפויים עם שמנת חמוצה צ'ייב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 F. לשפשף את תפוחי האדמה עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים אותם על תבנית אפייה ואופים, מסתובבים מדי פעם, עד רך וקל פירסינג עם סכין, 65 עד 75 דקות.בינתיים, במחבת בינונית, לבשל את הבייקון על אש בינונית עד פריך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
סכיןסכין
3
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
בואו מגניב, ואז להתפורר.לפצל את תפוחי האדמה, חלוקת באופן שווה, העליון עם ארוגולה, שמנת חמוצה, בייקון.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
תפוח אדמהתפוח אדמה
ארוגולהארוגולה
בייקוןבייקון