תפוחי אדמה בגריל פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה פרמזן בגריל. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 210 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך פירורי לחם בסגנון, מלח, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה בגריל פרמזן, תפוחי אדמה חדשים בגריל עם פרמזן ועשבי תיבול, ו תפוחי אדמה בגריל ואספרגוס עם בזיליקום ופרמזן.
הוראות
גזור 2 (30x18 אינץ') גיליונות של רדיד כבד. מחלקים פרוסות תפוחי אדמה באופן שווה על יריעות נייר.
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים שנותרו; מפזרים מעל תפוחי אדמה. העלה 2 צדדים של נייר כדי שהקצוות ייפגשו. חותם קצוות, ביצוע קפלים 1/2 אינץ חזק; לקפל שוב, המאפשר מקום למחזור חום והתרחבות. מקפלים צדדים אחרים לאטום.
מקום מנות, צד התפר למעלה, על גריל. מכסה גריל; לבשל מעל חום בינוני 18 עד 23 דקות, מסתובב מנות פעם אחת, עד תפוחי אדמה הם במכרז.
כדי לשרת, מנות מקום על צלחות.
חותכים x גדול על פני החלק העליון של כל חבילה; בזהירות לקפל בחזרה לסכל כדי לאפשר קיטור לברוח.