תפוחי אדמה וסלרי-שורש מוקרם עם חמור ים מעושן
אם יש לכם פילה האדוק, מלח, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות מתכונים דומים: שורש סלרי ותפוחי אדמה מוקרמים, כרישה שורש תפוח אדמה וסלרי, ו מנות מוקרם שורש סלרי ותפוחי אדמה.
הוראות
מבשלים בצל בחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד מתרכך רק מתחיל חום, 7 עד 8 דקות.
הסר מחבת מחום ומערבבים בחדוק, 1 פטרוזיליה כף, ומלח ופלפל לפי הטעם.
חצי או רבע שורש סלרי כדי להתאים פורס. דק לחתוך תפוחי אדמה ושורש סלרי (בערך 1/8 אינץ ' עבה) עם מבצעה.
שכבה שליש תפוחי אדמה ושורש סלרי בתבנית אפייה בחמאה.
מורחים חצי מתערובת האדוק למעלה, ואז חוזרים על שכבות עם מחצית הירקות הנותרים, כל תערובת האדוק הנותרים, ולאחר מכן ירקות הנותרים. מערבבים יחד שמנת, חלב, מלח ופלפל ויוצקים על גבי gratin, ולאחר מכן לכסות את המנה בחוזקה עם נייר חמאה.
אופים gratin באמצע התנור עד ירקות הם רק במכרז, על 1 שעה. לחשוף ולאפות, basting 2 או 3 פעמים עם מיצי פאן, עד העליון הוא זהב, על 30 דקות יותר.
תן לעמוד 10 דקות, ואז מפזרים פטרוזיליה כף הנותרים.
* זמין בחנויות כלי בישול אסיאתיות.