תפוחי אדמה וקרם & שאלוט גראטן
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, תפוח אדמה מוקרם & שאלוט גראטן יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 348 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שאלוט, קרם כפול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מוקרם תפוחי אדמה מוקרמים, מוקרם תפוחי אדמה מוקרמים, ו מוקרם כמון-ו-שום תפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות
מחממים את רוב החמאה במחבת רדודה.
מוסיפים את שאלוט, עלה דפנה ותימין, ומבשלים 10 דקות עד רך, זהוב ודביק.
יוצקים את השמנת ומביאים לרתיחה. כבה את החום, העונה עם אגוז מוסקט וקיין ולהשאיר להחדיר.
בינתיים, תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מניחים את תפוחי האדמה במחבת של מים קרים, מביאים לרתיחה, ואז לנקז. חמאה צלחת gratin גדולה, ולאחר מכן שכבה אותו עם תפוחי אדמה ושמנת, גימור עם מצקת טובה של שמנת ושאלוט. השתמש פרוסת דגים כדי ללחוץ על הכל. עכשיו אתה יכול לכסות ולקרר אותו עד יום לפני האפייה, אם אתה רוצה.
אופים במשך 40 דקות או עד הזהב ואת שאלוט מתחילים לפריך.