תפוחי אדמה מצופה מלח
תפוחי אדמה מצופים במלח יכולים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 306 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם זרעי טימין, מלח כשר, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו תפוחי אדמה אפויים מצופה מלח, מתכון תפוחי אדמה תינוק מצופה מלח, ו תפוחי אדמה מצופה מלח של חוסה אנדרס ברוטב פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את המלח, פלפל, ועשבי תיבול בקערה גדולה.
יוצקים את השמן למחבת ברזל יצוק גדול ולהגדיר מעל להבה בינונית גבוהה או גריל פחם. כאשר השמן מגיע עשן קל, להוסיף את תפוחי האדמה בשכבה אחת ומטגנים עד שהם מקבלים נחמד ופצוח על כל הצדדים. מכסים את תפוחי האדמה לחלוטין עם תערובת מלח, ומבשלים כ 1 שעה עד המלח יוצר קרום מבושל תפוחי אדמה רכים. לשבור את הקרום כדי לשרת.