תפוחי אדמה צלויים בפרמזן
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 100%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תפוחי אדמה צלויים בפרמזן, תפוחי אדמה צלויים בפרמזן, ו תפוחי אדמה צלויים פרמזן.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
מניחים את תפוחי האדמה לתוך מחבת של מים מלוחים, מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות בדיוק.
לנקז היטב ולזרוק קצת שמן למעיל.
מערבבים את הקמח, פרמזן, עשבי תיבול ואגוז מוסקט יחד בצלחת עם קמצוץ קטן של מלח ולזרוק את תפוחי האדמה בתערובת עד מצופה באופן שווה.
מחממים שכבה טובה של שמן במגש קלייה רדודה, לא מקל על כיריים או בתנור, ולאחר מכן בזהירות להוסיף את תפוחי האדמה למגש. הפעל את תפוחי האדמה כדי לצפות אותם בשמן לצלות במשך 40 דקות, מפנה פעם אחת. אם הם מרגישים שהם נדבקים למחבת, אל תזיזו אותם, פשוט תשאירו אותם במשרה מלאה. צולים עד חום זהוב ופריך, ומגישים מיד.