מניחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית אפייה 13-x-9 אינץ ' ושופכים עליהם את השמן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיף את השום, אורגנו מיובש, מלח ופלפל לפי הטעם ולזרוק היטב מעיל עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים את תפוחי האדמה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
אורגנו מיובש
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיף את המניה, לזרוק ולאפות במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיפים את מיץ הלימון, זורקים ואופים במשך 10 עד 15 דקות יותר, או עד תפוחי האדמה מבושלים דרך. אם אתה רוצה, מחממים את המטגן ומטגנים את תפוחי האדמה במשך 2 עד 3 דקות, או עד חום זהוב.