קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

תפוחי אדמה קלויים עם שום, לימון ואורגנו

תפוחי אדמה קלויים עם שום, לימון ואורגנו

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית אפייה 13-x-9 אינץ ' ושופכים עליהם את השמן.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיף את השום, אורגנו מיובש, מלח ופלפל לפי הטעם ולזרוק היטב מעיל עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים את תפוחי האדמה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
4
מוסיף את המניה, לזרוק ולאפות במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מוסיפים את מיץ הלימון, זורקים ואופים במשך 10 עד 15 דקות יותר, או עד תפוחי האדמה מבושלים דרך. אם אתה רוצה, מחממים את המטגן ומטגנים את תפוחי האדמה במשך 2 עד 3 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מפזרים את האורגנו הטרי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
וריאציה
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טריאורגנו טרי
1
Reprinted with permission from The Foods of the Greek Islands, © 2000, by Aglia Kremezi, Houghton Mifflin
מרכיבים שתצטרך
פלפל חאלבפלפל חאלב
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
Reprinted with permission from The Foods of the Greek Islands, © 2000, by Aglaia Kremezi, Houghton Mifflin