מניחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית אפייה 13-x-9 אינץ ' ושופכים עליהם את השמן.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיף את השום, אורגנו מיובש, מלח ופלפל לפי הטעם ולזרוק היטב מעיל עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים את תפוחי האדמה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורגנו מיובש
שום גויה®
דַק-
4
מוסיף את המניה, לזרוק ולאפות במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מוסיפים את מיץ הלימון, זורקים ואופים במשך 10 עד 15 דקות יותר, או עד תפוחי האדמה מבושלים דרך. אם אתה רוצה, מחממים את המטגן ומטגנים את תפוחי האדמה במשך 2 עד 3 דקות, או עד חום זהוב.