צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? תפוחי אדמה Makah Ozette עם קרם בייקון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, עירית, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו תפוחי אדמה ולפת עם בייקון ושמנת, בייקון, תרד ותפוחי אדמה קצפת, ו בייקון, שמנת חמוצה ותפוחי אדמה שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
2
שים תפוחי אדמה בסיר של מים מלוחים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד רק במכרז, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז ולשים בקערה גדולה. בינתיים, בצל לבן במים רותחים 2 דקות; לשטוף כדי להתקרר, ואז לקלף.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים בצל, חמאה, שמן, 1 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פלפל לתפוחי אדמה ומערבבים. מחלקים בין 2 גליונות אפייה מעוטרים ואופים, מערבבים מדי פעם, עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים עם קצוות חדים, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מעביר למנה רדוד.
6
מקציפים קרם frache ושמנת כבדה בקערה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים עירית, בייקון, ונותר 1/4 כפית. מלח ו 1/8 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
7
תפוחי אדמה למעלה עם קרם בייקון ומערבבים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
8
הפוך קדימה: דרך שלב 1 או 2, 1 יום, מקורר ומכוסה. מביאים לטמפרטורת החדר לפני המשך המתכון, ומחממים תפוחי אדמה אפויים ב 375 במשך 30 דקות לפני ציפוי עם קרם בייקון. קרם בייקון: עד 2 שעות קדימה, מקורר.