תפוח אגוז לחמניות דביקות
תפוח אגוז דביק לחמניות דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 314 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. . גשו לסופר וקנו סוכר חום, תפוח של סבתא סמית, לחמניות קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תפוח אגוז לחמניות דביקות, לחמניות דביקות פיג-אגוז, ו קרמל אגוז לחמניות דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. בנדיבות חמאה 8 כוסות מאפין רגיל עם חמאה רכה.
בקערה, מערבבים תפוחים, אגוזי מלך וסוכר חום; מחלקים באופן שווה בין כוסות מאפין. לחמניות קינמון נפרדות; זיגוג מילואים.
מניחים 1 קינמון רול בכל כוס.
אופים 12 עד 14 דקות או עד צמרות זהובות חום. מגניב 5 דקות.
מניחים גיליון עוגיות הפוך על מחבת מאפין; להתהפך.
הסר את המכסה מן הדובדבן; מיקרוגל על בינוני (50%) 5 עד 10 שניות או עד דק מספיק כדי לטפטף.