תפוח-פקאן פריך
פריך תפוחים-פקאן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, פקאן, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. וזה די גרוע. נסו סלט פקאן תפוחים פריך עם ויניגרט תפוחים, תפוח-פקאן פריך, ו תפוח פריך עם ציפוי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחים בבישול איטי של 6 ליטר משומן קלות; טפטוף עם מיץ לימון, וזורקים למעיל.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים בקערה בינונית.
חותכים חמאה לתערובת קמח עם בלנדר מאפה או שני מזלגות עד שהתערובת דומה לארוחה גסה; מפזרים על תפוחים.
מכסים ומבשלים על 3 שעות גבוהות או עד תפוחים רכים.