קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

תרנגולות קורניש Larrupin עם זיגוג ברנדי כתום

תרנגולות קורניש Larrupin עם זיגוג ברנדי כתום
תרנגולות קורניש Larrupin עם זיגוג תפוזים ברנדי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1535 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תרנגולות קורניש, מיץ תפוזים להתרכז, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: זיגוג מייפל-ברנדי עבור תרנגולות משחק קורניש, תרנגולות משחק קורניש עם זיגוג אפרסק, ו תרנגולות קורניש עם רימון-מולסה זיגוג.

הוראות

1
הסר צוואר וקרביים מתרנגולות; שמור לשימוש אחר או להשליך. שטוף תרנגולות. בקערה גדולה, להקציף בירה, רוטב סויה, 1/2 כוס סוכר חום, מולסה, שום, זנגביל, חרדל יבש ופלפל שחור עד מעורבב היטב. לטבול תרנגולות במרינדה; לכסות ולקרר לפחות 4 שעות או עד 1 יום, הפיכת תרנגולות מדי פעם ו צולל בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
אבקת חרדלאבקת חרדל
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בינתיים, במחבת 2 1/2 עד 3 ליטר, לשלב מיץ תפוזים להתרכז, נשאר 1/4 כוס סוכר חום, והברנדי. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים עד שהסוכר מומס, 2 עד 4 דקות. השתמש חם או מגניב.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
כָּתֵףכָּתֵף
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הרם תרנגולות מן המרינדה (להשליך מרינדה) ולהגדיר את השד במחבת 10 - by 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מברשת בנדיבות עם זיגוג תפוזים ברנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
אופים בתנור רגיל או הסעה של 400, מברישים כל 10 דקות עם זיגוג, עד שהתרנגולות משחימות בעושר רב ובשר בעצמות החזה והירך אינו ורוד יותר( לחתוך כדי לבדוק), 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
להעביר תרנגולות מגש או צלחות ולתת לעמוד במקום חם.
7
בינתיים, לרפרף ולהשליך שומן ממיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים מרק, שמנת, זיגוג תפוזים ברנדי הנותרים למחבת ומערבבים לעתים קרובות על חום בינוני גבוה, מגרד את חתיכות השחמה, עד הנוזל מעובה מעט, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים לתוך קנקן קטן או קערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מקשטים תרנגולות עם פרוסות תפוז, אם תרצה, ומגישים עם מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף