קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

תרנגולות קורניש Larrupin עם זיגוג ברנדי כתום

תרנגולות קורניש Larrupin עם זיגוג ברנדי כתום
תרנגולות קורניש Larrupin עם זיגוג תפוזים ברנדי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1535 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תרנגולות קורניש, מיץ תפוזים להתרכז, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: זיגוג מייפל-ברנדי עבור תרנגולות משחק קורניש, תרנגולות משחק קורניש עם זיגוג אפרסק, ו תרנגולות קורניש עם רימון-מולסה זיגוג.

הוראות

1
הסר צוואר וקרביים מתרנגולות; שמור לשימוש אחר או להשליך. שטוף תרנגולות. בקערה גדולה, להקציף בירה, רוטב סויה, 1/2 כוס סוכר חום, מולסה, שום, זנגביל, חרדל יבש ופלפל שחור עד מעורבב היטב. לטבול תרנגולות במרינדה; לכסות ולקרר לפחות 4 שעות או עד 1 יום, הפיכת תרנגולות מדי פעם ו צולל בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אבקת חרדלאבקת חרדל
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בינתיים, במחבת 2 1/2 עד 3 ליטר, לשלב מיץ תפוזים להתרכז, נשאר 1/4 כוס סוכר חום, והברנדי. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים עד שהסוכר מומס, 2 עד 4 דקות. השתמש חם או מגניב.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הרם תרנגולות מן המרינדה (להשליך מרינדה) ולהגדיר את השד במחבת 10 - by 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מברשת בנדיבות עם זיגוג תפוזים ברנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
אופים בתנור רגיל או הסעה של 400, מברישים כל 10 דקות עם זיגוג, עד שהתרנגולות משחימות בעושר רב ובשר בעצמות החזה והירך אינו ורוד יותר( לחתוך כדי לבדוק), 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
להעביר תרנגולות מגש או צלחות ולתת לעמוד במקום חם.
7
בינתיים, לרפרף ולהשליך שומן ממיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים מרק, שמנת, זיגוג תפוזים ברנדי הנותרים למחבת ומערבבים לעתים קרובות על חום בינוני גבוה, מגרד את חתיכות השחמה, עד הנוזל מעובה מעט, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
יוצקים לתוך קנקן קטן או קערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מקשטים תרנגולות עם פרוסות תפוז, אם תרצה, ומגישים עם מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי