תרנגולת קורנית מזוגגת הויסין
תרנגולת קורנית מזוגגת הויסין היא ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 2 מנות. במנה עיקרית זו יש 978 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 52 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל ירוק, שמן צמחי, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 34 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. נסו תרנגולות קורניות מזוגגות, מהגוני-תרנגולת קורנית מזוגגת, ו תרנגולות קורניות מזוגגות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בסיר עמוק מאוד, להביא מספיק שמן כדי למלא את הסיר על ידי 2/3 של הדרך.
מחממים את השמן ל 350 מעלות F.
מוסיפים את התרנגולת לאט לשמן ומטגנים במשך 8 עד 10 דקות בכל צד עד חום זהוב הגיעו לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F.
הסר את התרנגולת מן השמן לנקז על מגבת נייר.
לטאטא יחד בקערה גדולה, הויסין, דבש, פתיתי פלפל אדום, ואת הבצל הירוק.
תערובת מברשת על תרנגולת מבושלת משני הצדדים ושומרים את הרוטב הנוסף לטבילה.
מניחים בתנור במשך כ 7 דקות. להוציא. הפוך ומברשת שמורות רוטב הויסין בצד הפוך.
מניחים בתנור במשך 7 דקות נוספות.