Affogato Gingerbread
Affogato Gingerbread נטול גלוטן,, חלב חינם, ו קינוח. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מקלות קינמון, גלידה, ליקר אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. נסו אפוגטו, אפוגטו, ו אפוגטו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לסירופ: בסיר קטן, לשלב את המים, סוכר, זנגביל, קינמון וציפורן מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מומס. תוריד את המחבת מהחום ותן לסירופ להתקרר, בערך 20 דקות.
הסר את הג ' ינג ' ר, קינמון, וציפורן ולהשליך.
לאספרסו: בכוס מדידה של כוס 1 כוס, מקציפים יחד את המים הרותחים, אבקת האספרסו וליקר, אם משתמשים בהם, עד שהאבקה מומסת.
סקופ את הג ' לאטו לתוך 4 קערות קינוח או כוסות.
יוצקים 1/4 כוס הסירופ ו 2 כפות אספרסו על כל אחד.