קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

Bulgogi (מנגל קוריאני)

Bulgogi (מנגל קוריאני)
Bulgogi (ברביקיו קוריאני) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-56 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל קוריאני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך שום, סוכר, בשר בקר רוסט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בולגוגי יונגול (מרק בולגוגי קוריאני), בולגוגי קוריאניname, ו בולגוגי קוריאניname.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים יחד רוטב סויה, מיץ אגס, סוכר, שום, שמן שומשום, שומשום, פלפל שחור, מונוסודיום גלוטמט.
מרכיבים שתצטרך
MsgMsg
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
מיץ אגסיםמיץ אגסים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מניחים בשר ובצל לתוך התערובת, ומערבבים למעיל. מכסים, ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מחבת גריל מחממת מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
4
מברשת שמן על מחבת גריל, ולהוסיף בשר ובצל. קוק, הופך חום באופן שווה, במשך 3 עד 6 דקות, או עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. החיבור Chenin Blanc תערובת עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
תערובת שנין בלאן מסה
תערובת שנין בלאן מסה
יין לבן עתיק, שנין בלאן, שימש כעוגן של יין זה ונתן לו את פריותו העזה וחומצותו המרעננת. Viognier מוסיף הערות פרחוני מתובל ועשיר רך, מושך אל החיך. מושלם עם פירות ים ועוף בגריל.