Candy Cane Pavlova
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ידידותיים ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ולקופסת המתכונים שלך, Candy Cane Pavlova עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 300 קלוריות . תמורת 68 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 10. הוא מושלם לחג המולד . אם יש לכם מלח, סוכר דק במיוחד, גלידת וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 27% , וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגיות סוכריות ממתק אלוהיות לחג המולד , מרשמלו שוקולד מקנה סוכריות וגלידת שוקולד סוכריות .
הוראות
נותנים לגלידה להתרכך מעט בטמפרטורת החדר, 5 דקות.
מעבירים למיקסר עם חיבור ההנעה ומקציפים עד לקבלת קרם אך לא נמס, כדקה.
מוסיפים 1/2 כפית תמצית מנטה ואת קני הממתקים המרוסקים ומקציפים עד שהם פשוט נטמעים, כ-30 שניות.
מעבירים לתבנית קטנה ממתכת או לתבנית, מכסים ומקפיאים עד להתייצבות, שעה עד שעתיים.
בינתיים, מחממים את התנור ל-300 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת קערה או תבנית עוגה כמדריך, עקבו עיגול בגודל 8 אינץ' על הקלף בעזרת עיפרון, ולאחר מכן הפכו את הקלף (העיגול עדיין צריך להיות גלוי); לְהַפְרִישׁ.
מכינים את המרנג: ממלאים סיר בינוני ב-1 עד 2 סנטימטרים של מים ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; להסיר מהאש.
מערבבים את החלבונים, הסוכר והמלח בקערה גדולה חסינת חום ומניחים מעל המים החמים (אל תתנו לקערה לגעת במים).
מקציפים עד שהחלבונים מוקצפים וחמים, כ-5 דקות.
מוציאים את הקערה מהמחבת ומקציפים במיקסר במהירות בינונית לקצף יציב ומבריק, כ-10 דקות. טורפים פנימה את 1/2 כפית תמצית מנטה שנותרה עד לאיחוד.
מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם קצה עגול בגודל 1/2 אינץ'. מעבירים בספירלה הדוקה על תבנית האפייה המוכנה, מתחילים באמצע העיגול ופועלים לכיוון הקצה החיצוני. מעבירים עוד מרנג סביב הקצה החיצוני של העיגול כדי לבנות את הצד בגובה של כ-2 סנטימטרים. טובלים מכחול קטן או קיסם בצבע המאכל, ואז גרור אותו מסביב לספירלת המרנג כדי ליצור פסים. חזור מספר פעמים.
אופים עד שהמרנג יציב אך לא שחום, כשעה. (אם הוא מתחיל להשחים, הפחיתו את טמפרטורת התנור ל-275 מעלות F.)
מעבירים לרשת ומצננים לחלוטין. (המרנג ימשיך להתקשות כשהוא מתקרר.) הופכים בזהירות את המרנג על מגש ומקלפים בעדינות את הקלף. הופכים שוב ומניחים על המגש. מעליהם כדורים מגלידת הנענע המוכנה ומפזרים עוד קני סוכריות מרוסקים. מקפיאים עד להגשה, עד יומיים.