קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

Candy Cane Pavlova

Candy Cane Pavlova
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ידידותיים ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ולקופסת המתכונים שלך, Candy Cane Pavlova עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 300 קלוריות . תמורת 68 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 10. הוא מושלם לחג המולד . אם יש לכם מלח, סוכר דק במיוחד, גלידת וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 27% , וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגיות סוכריות ממתק אלוהיות לחג המולד , מרשמלו שוקולד מקנה סוכריות וגלידת שוקולד סוכריות .

הוראות

1
נותנים לגלידה להתרכך מעט בטמפרטורת החדר, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אפרסקים משומרים בסירופחצאי אפרסקים משומרים בסירופ
2
מעבירים למיקסר עם חיבור ההנעה ומקציפים עד לקבלת קרם אך לא נמס, כדקה.
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
3
מוסיפים 1/2 כפית תמצית מנטה ואת קני הממתקים המרוסקים ומקציפים עד שהם פשוט נטמעים, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטהתמצית מנטה
קנדי קייןקנדי קיין
4
מעבירים לתבנית קטנה ממתכת או לתבנית, מכסים ומקפיאים עד להתייצבות, שעה עד שעתיים.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
4 כוסות תוספת מוקצפת מופחתת שומן4 כוסות תוספת מוקצפת מופחתת שומן
5
בינתיים, מחממים את התנור ל-300 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת קערה או תבנית עוגה כמדריך, עקבו עיגול בגודל 8 אינץ' על הקלף בעזרת עיפרון, ולאחר מכן הפכו את הקלף (העיגול עדיין צריך להיות גלוי); לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס חתיכות אפיית טופי (כגון SKOR®)1 כוס חתיכות אפיית טופי (כגון SKOR®)
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים
אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובשאורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
6
מכינים את המרנג: ממלאים סיר בינוני ב-1 עד 2 סנטימטרים של מים ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; להסיר מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוס מים קרים1-1/4 כוס מים קרים
ציוד שתשתמש בו
כל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובשכל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובש
7
מערבבים את החלבונים, הסוכר והמלח בקערה גדולה חסינת חום ומניחים מעל המים החמים (אל תתנו לקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי
1-1/4 כוס מים קרים1-1/4 כוס מים קרים
3 בצלים גדולים, מגוררים3 בצלים גדולים, מגוררים
ציוד שתשתמש בו
20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים
8
מקציפים עד שהחלבונים מוקצפים וחמים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
9
מוציאים את הקערה מהמחבת ומקציפים במיקסר במהירות בינונית לקצף יציב ומבריק, כ-10 דקות. טורפים פנימה את 1/2 כפית תמצית מנטה שנותרה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטהתמצית מנטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים
צנצנת פרוסות מלפפון חמוץ שמירצנצנת פרוסות מלפפון חמוץ שמיר
10
מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם קצה עגול בגודל 1/2 אינץ'. מעבירים בספירלה הדוקה על תבנית האפייה המוכנה, מתחילים באמצע העיגול ופועלים לכיוון הקצה החיצוני. מעבירים עוד מרנג סביב הקצה החיצוני של העיגול כדי לבנות את הצד בגובה של כ-2 סנטימטרים. טובלים מכחול קטן או קיסם בצבע המאכל, ואז גרור אותו מסביב לספירלת המרנג כדי ליצור פסים. חזור מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
בגט לחם צרפתי, קלויבגט לחם צרפתי, קלוי
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
שקיות ניילון עמידות לסגירה חוזרתשקיות ניילון עמידות לסגירה חוזרת
11
אופים עד שהמרנג יציב אך לא שחום, כשעה. (אם הוא מתחיל להשחים, הפחיתו את טמפרטורת התנור ל-275 מעלות F.)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובשאורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
12
מעבירים לרשת ומצננים לחלוטין. (המרנג ימשיך להתקשות כשהוא מתקרר.) הופכים בזהירות את המרנג על מגש ומקלפים בעדינות את הקלף. הופכים שוב ומניחים על המגש. מעליהם כדורים מגלידת הנענע המוכנה ומפזרים עוד קני סוכריות מרוסקים. מקפיאים עד להגשה, עד יומיים.
מרכיבים שתצטרך
קנדי קייןקנדי קיין
מנטהמנטה
חצאי אפרסקים משומרים בסירופחצאי אפרסקים משומרים בסירופ
13
תמונות מאת ג'וני מילר