Cheat ' s Pappardelle with Slow-Braised Leekes and Crispy Pangrattato
Cheat ' s Pappardelle with Slow-Braised Leekes and Crispy Pangrattato porcini עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 803 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם כרישה גדולה, פטריות פורצ'יני, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: פפרדלה עם סלמון וכרישה, פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון, ו פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון.
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2
מחממים סיר רחב, מוסיפים טיפת שמן וכפתור חמאה, וכאשר שומעים רוחשות עדינה מוסיפים את השום הפרוס, עלי הקורנית והכרישה. הזז את הכרישה סביב כך כל חתיכה מקבלת מצופה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
יוצקים את היין, מתבלים בפלפל ומערבבים במניה. מכסים את הכרישה עם פרוסות חזיר פארמה, מניחים מכסה על המחבת ומבשלים בעדינות במשך 25 עד 30 דקות. ברגע שהכרישה רכות, תוריד את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
Whiz פטריות ולחם עם קמצוץ של מלח ופלפל במעבד מזון עד התערובת נראית כמו פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5
מחממים חתיכה נדיבה של שמן זית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את שיני השום והרוזמרין ומבשלים לרגע, ואז מטגנים את פירורי הלחם בשמן עד לזהב ופריך. תמשיכי לנענע את המחבת. אל תתני לפירורי הלחם לתפוס את התחתית.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מסננים על מגבות נייר, משליכים את הרוזמרין ושום ומאפשרים לפירורי הלחם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
8
להביא מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הניחו את יריעות הלזניה על משטח עבודה נקי ומפזרים מעט קמח.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10
מניחים את הסדינים אחד על השני וחותכים לרצועות 1/2 אינץ'. לזרוק דרך האצבעות שלך כדי לנער את pappardelle, ואז לבשל במים רותחים 2 דקות או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
Pappardelle
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
11
הסר את חזיר פארמה מן הסיר, לחתוך למעלה ומערבבים בחזרה לתוך הכרישה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומערבבים בפרמזן ובשאר החמאה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
12
מסננים את הפסטה, שומרים מעט ממי הבישול, ומוסיפים את הפסטה לכרישה.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
13
להוסיף קצת מי בישול אם צריך, כדי לתת לך רוטב משיי, חלק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
14
מגישים במהירות, מפוזרים עם קצת פנגרטטו, פרמזן נוסף וכל קצות קורנית שאריות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
15
מגישים את שאר pangrattato בקערה בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"