Chutney מנגו של Kokub מפקיסטן
. לך לחנות ותביא שורש זנגביל, תרמילי הל, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר, מנגו צ'אטני, איך לעשות צ' אטני מנגו קל, ו המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): צ' אטני חם מתוק-עוף בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המנגו לתוך סיר גדול. למחוץ את זנגביל ושום באמצעות מרגמה ועלי עד שהם הופכים משחה חלקה; מערבבים את הדבק לתוך מנגו. מערבבים בסוכר, ומתבלים במלח, פתיתי פלפל אדום, זרעי כמון, תרמילי הל וזרעים, מקל קינמון וציפורן. מערבבים כדי להתמזג, ולאחר מכן לכסות את הסיר. השאר את הסיר יושב בחוץ בטמפרטורת החדר לילה.
למחרת, מניחים את הסיר על אש בינונית. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתחילה להתעבות, כ -30 דקות. מערבבים בחומץ ופלפל; לבשל במשך 1 יותר דקה. מגניב לפני השימוש.