תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Cioppino (מרק פירות ים) עם שומר ושום. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך קלמרי, פילה דגים, עלי שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: שומר קלוי שמנת ומרק גזר עם שמן שומר שום שחור, פירות ים Cioppino, ו פירות ים Cioppino.
הוראות
1
בסיר גדול וכבד, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את שומר קצוץ, בצל, שאלוט, שום וחתיכות במשך 4 עד 5 דקות, עד חום זהוב. מערבבים את היין, ולאחר מכן את העגבניות, פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום, מיץ צדפות, ומים. מתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להקטין את החום נמוך ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
שמנת מתוקה נוספת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
מוסיפים את החמאה ומערבבים להמיס, ואז להסיר heat.In מחבת ברזל יצוק גדול, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית על חום בינוני לזרוק על מולים וצדפות. לבשל במשך 4 דקות. כמו מולים וצדפות להתחיל לפתוח, להוסיף את הדגים, קלמרי, שרימפס, ומפזרים מלח ופלפל. לטגן במשך 2 עד 3 דקות, עד השרימפס להפוך ורוד. השליכו מולים או צדפות שלא נפתחות.