Collard ירוק מטבל ארטישוק
מטבל Collard ירוק ארטישוק עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם פרמזן, קמח, כרוב ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו Collard ירוק מטבל ארטישוק, מטבל סרטן ארטישוק, ו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ממיסים חמאה בסיר 2 ליטר על אש בינונית.
להוסיף שום בצלצלים ו לטגן עד מכרז, על 3 דקות. מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה עד שהוא מגיע לצבע בלונדיני זהוב. לאט לאט לטאטא את הקרם ולהפוך את החום עד שהוא מתעבה.
מוסיף את הפרמזן וצ ' דר. מערבבים עד הגבינה נמסה.
מוסיפים מלח, פלפל, מיץ לימון, רוטב חריף וורצ ' סטרשייר. מקפלים את הירקות ואת לבבות ארטישוק.
אופים במשך 15 דקות עד חום זהוב.
מגישים מטבל זה עם צ ' יפס פיתה אפוי.