קוקייל סן-ז'אק עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 881 קלוריות. אם יש לך פטרוזיליה, חמאה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו קוקיל סנט ז'אק פשטידות סיר, עמוס Coquille St-ז'אק עשה בריא, ו קלאסי קוקייל סנט ז'אק על מאפה בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים חמאה, שאלוט ושום. להזיע את השום ואת שאלוט עד שהם הופכים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
חמאה
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הצדפות והמולים וזורקים הכל ביחד. מתבלים במלח ופלפל. להבות את המחבת עם יין לבן, לכסות עם מכסה ולתת לבשל עד מולים וצדפות להתחיל לפתוח. מסננים מולים וצדפות ולהניח בצד, שמירה על הנוזל (זה ישמש כדי להפוך את veloute).
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
יין לבן
מולים
צדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
במחבת, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומחממים את המחבת עד שהיא לוהטת. מתבלים את השרימפס וצדפות עם מלח ופלפל. בזהירות למקם את הצדפות במחבת לצרוב, עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
צדפות
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיף את השרימפס לאותה מחבת וטגן עד מבושל דרך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
באותו מחבת, להוסיף את הנותרים 1 כף שמן זית ולתת לו להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים את הפטריות וטוגנים עד שהם מבושלים ורוב הנוזל שלהם משתחרר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
9
הסר את הפטריות מהמחבת והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
11
כדי להפוך את veloute: במחבת סאוט להמיס חמאה ולהוסיף קמח עד שניהם מתערבבים באופן שווה יחד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
בואו לבשל במשך כמה דקות על חום בהיר עד התערובת דומה בלילת פנקייק. קח את המחבת שבה השתמשת כדי לבשל את השרימפס והצדפות ולהצית אותו עם הנוזל ששמרת מן המולים וצדפות ולסחוט את הלימון.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
מולים
שרימפס
צדפות
לימון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
הוסף את fumet ולתת להפחית.
14
הוסף את הקרם ושוב לתת להפחית מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קרם
15
מוסיפים את תערובת קמח החמאה ומערבבים עד שהכל מתחיל להתעבות. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חמאה
קמח לכל מטרה
16
הסר את הקונכיות של מולים וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
מולים
קונכיות פסטה
צדפות
17
חותכים את הצדפות ב 4 ולהסיר כל פגז כי הוא עדיין על השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
שרימפס
18
מוסיפים את הפטריות, הצדפות, שרימפס, מולים, צדפות לקטיפה ומערבבים הכל עם כף. ממלאים את פגזי האפייה או קערות עם veloute פירות ים ומפזרים את החלק העליון עם פירורי לחם ופטרוזיליה.