מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך מלח כשר, ביצים, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו Maialino Marinara מ ' שולחן המשפחה, טלה בולונז מ ' שולחן המשפחה, ו עטיפות צלעות קצרות צרובות משולחן המשפחה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את המילוי: מחממים התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לנקב את תפוחי האדמה כמה פעמים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
אופים אותו ישירות על מתלה תנור במשך 1 שעה, או עד מכרז. לקרר עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים, לשלוף את העלים החיצוניים של הארטישוק, ואז לשלוף או לחתוך את העלים הירוקים החיוורים במרכז. לקצץ את הגבעול ל 1 עד 2 אינץ'. עם סכין קיצוץ, לקצץ את החלק החיצוני הירוק הכהה של הלב ואת הגבעול. לפצל את הלב לשניים ולהשתמש כף או סכין קילוף קטן לסלול את החנק הקוצני במרכזו.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
5
חותכים את הארטישוק לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
6
כאשר תפוח האדמה הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף אותו, רבע לאורכו, לחתוך לרוחב לפרוסות 1/8 אינץ ' עבה; זה בסדר אם זה מתפורר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
7
לחמם את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הבצל, הארטישוק והמלח, מפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה ומבשלים, מערבבים כל כמה דקות, במשך 10 דקות, או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מוסיפים את האספרגוס ואת chard שוויצרי ומערבבים עד chard מתחיל לנבול. לאחר 2 עד 3 דקות, להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד chard הוא רך וכל המים התאדו, על 1 דקה יותר. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מחממים את שמן 1 כף במחבת nonstick 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את תערובת הביצים, עם מרית גומי או כף עץ, מערבבים לטרוף את הפריטטה במשך 30 שניות, מגרדים את תחתית המחבת ושוברים כל גבינת ביצה גדולה. הפריטטה עדיין תהיה רטובה ברובה, עם ביצה מבושלת מפוזרת באופן שווה לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
הסר את המחבת מהחום, להחליק את החלק העליון של פריטטה, והקש בעדינות על המחבת על הדלפק כדי ליישב אותו.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
החלק את המחבת לתנור ואופה במשך 20 עד 30 דקות, או עד פריטטה הוא מוצק למגע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
הסר מהתנור והפוך על מגש גדול (או לחתוך אותו טריזים במחבת באמצעות מרית לא פולש).