קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

Grapa, דומדמניות, וטורט אגוז אורן

Grapa, דומדמניות, וטורט אגוז אורן
גראפה, דומדמניות, וטורט אגוז אורן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, קרם אבנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, רגל טלה ללא עצמות עם נענע, אגוז אורן ומילוי דומדמניות, ו בשר חזיר Spiedino עם אגוז אורן, שום, דומדמניות Soffritto (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים מראש את התנור ל 375 ° F. אלא אם כן אתם מתכננים להגיש את העוגה על תחתית המחבת, בשורה התחתונה של מחבת העוגה עם מעגל נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה קטנה, לשלב את גראפה ודומדמניות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
גרפהגרפה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
במעבד מזון, דופק את השקדים ואת קמח סולת עד השקדים הם הקרקע דק מאוד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מניחים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום גדולה במחבת רחבה של מים רותחים בקושי ומערבבים מדי פעם עד כמעט נמס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר מהחום ומערבבים עד נמס וחלק. או מיקרוגל על בינוני (50%) כוח עבור 2 1/2 עד 3 דקות. מערבבים עד נמס לחלוטין וחלק.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
6
בקערה גדולה, לטאטא את חלמונים ביצה עם 2/3 כוס (133 גרם) של הסוכר והמלח עד חיוור ועבה. מערבבים את תערובת השוקולד החמה ואת גראפה ודומדמניות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
דומדמניותדומדמניות
גרפהגרפה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
בקערה גדולה ונקייה, יבשה, לנצח את החלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד לבן קצף. בהדרגה מפזרים את הנותרים 1/3 כוס (67 גרם) סוכר, להכות במהירות גבוהה עד כמעט נוקשה. לגרד כרבע מהחלבון ביצה על תערובת השוקולד, מפזרים את כל תערובת השקדים על החלק העליון, לקפל יחד. מקפלים בלבנים הנותרים. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מפזרים את החלק העליון עם צנוברים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
9
אופים במשך 20 עד 25 דקות או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה על 1 1/2 אינץ ' מהקצה יוצא נקי. מרכז העוגה עדיין צריך לנענע מעט כאשר המחבת נדחפת ועדיין להיות דביק אם נבדק. מניחים את העוגה על מתלה כדי להתקרר לחלוטין; פני השטח של העוגה יהיה לפצח ליפול כפי שהוא מתקרר. (העוגה מקורר ניתן לכסות בחוזקה, או להסיר מן המחבת עטוף היטב, מאוחסן בטמפרטורת החדר במשך 2 עד 3 ימים או קפוא עד 3 חודשים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
כדי לשרת, להחליק סכין רזה סביב הצדדים של העוגה כדי לשחרר את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
הסר את הצדדים מחבת ולהעביר את העוגה, על תחתית המחבת, על מגש, או להפוך את העוגה על מתלה או מגש, להסיר את התחתונה ואת אניה נייר, ולהפוך על מגש. באמצעות מסננת בסדר רשת, לנפות קצת אבקת סוכר מעל החלק העליון של העוגה לפני ההגשה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
שוקולד הערות: אתה יכול להשתמש בכל שוקולד מ 54% עד 72% כאן, אבל הקצה העליון של טווח מאזן את גראפה. אם אתה משרת את טורט חם-שהוא חוויה חושנית במיוחד—להיות מוכן שזה יהיה מאוד boozy. כשהטורט מתקרר ומתבגר בן לילה, טעם השוקולד הופך לעשיר יותר ויותר אינטנסיבי-והאלכוהול נסוג.אם אתה משתמש בשוקולד בקצה הנמוך של טווח קקאו, אופים יום לפני ההגשה כך השוקולד אינו המום על ידי גראפה, או להשתמש פחות גראפה. שים לב שהטורט שנעשה עם שוקולד בקצה הנמוך של הטווח עשוי לדרוש עד 10 דקות יותר בתנור לפני שהוא מבוצע בדיקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גרפהגרפה
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות