Jarlsberg בגריל עם אספרגוס מגולח וarugula פסטו + ערכת גבינה בגריל בגידה!
גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס, חמאה, מלח גס ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אספרגוס קלוי גבינה בגריל עם ארטישוק & ארוגולה פסטו, סרטן בגריל רך מעטפת, תירס, ואספרגוס עם ארוגולה פסטו, ו טרי טיפ בגריל עם פסטו גבינה כחולה ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות בלנדר או מעבד מזון, למזג את השום והאגוזים במשך כמה שניות עד שהם המרקם של ארוחה גסה.
הוסף את ארוגולה התינוק. המשך להתמזג, לטפטף בשמן הזית עד הפסטו הוא טהור לחלוטין.
מוסיפים את הגבינה, גרידת לימון ומיץ לימון ומערבבים עד שהם מעורבבים באופן מלא.
מעבירים את הפסטו לקערה קטנה, לטעום אותו ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.
בואו פסטו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך שעה כדי לאפשר את הטעמים לשלב.
מורחים כמה כפיות פסטו על שתי פרוסות לחם. על פרוסת לחם אחת מוסיפים כמה כפות של גבינה מגוררת. למעלה הגבינה עם קומץ קטן של אספרגוס מגולח (בערך 2 ספירס' שווה) ועוד גבינה. סגור את הכריך עם פרוסת הלחם השנייה, בצד פסטו למטה.
מורחים קצת חמאה על גבי.גריל פניני, שניים בכל פעם, עד הגבינה נמסה והלחם קלוי, 4 עד 5 דקות.