קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

Membrillo (הדבק חבושים)

Membrillo (הדבק חבושים)
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו חבושים, מיץ לימון, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). Membrillo (הדבק חבושים), Empanadas de Membrillo (Argentinian Quince and Cheese Empanadas), ו המרכיב הסודי (membrillo): תפוח ואגסים Membrillo Tur דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מניחים חתיכות חבושים בסיר גדול (6-8 ליטרים) ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את תרמיל וניל וקליפת לימון ומביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה, לכסות, ולתת לבשל עד חתיכות חבושים הם מזלג מכרז (30-40 דקות).
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
3
הפוך חבושים purée: מסננים את המים מן חתיכות חבוש. זרוק את תרמיל וניל אבל לשמור על קליפת לימון עם חבוש. פירה חתיכות חבושים במעבד מזון, בלנדר, או באמצעות טחנת מזון.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
למדוד את פירה: למדוד את purée חבוש. כל כמות של purée quince יש לך, זה כמה סוכר תצטרך. אז אם יש לך 4 כוסות של פירה, תצטרך 4 כוסות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
מחממים פירה להמיס סוכר, מוסיפים מיץ לימון: להחזיר את פירה חבוש למחבת הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חום עד בינוני-נמוך.
7
תוסיף את הסוכר. מערבבים עם כף עץ עד הסוכר מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
8
תוסיף את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
9
מבשלים על אש נמוכה עד ורוד עבה וכהה: להמשיך לבשל על חום נמוך, ערבוב מדי פעם, במשך 1-1 1/2 שעות, עד רסק חבושים הוא עבה מאוד ויש לו צבע ורוד כתום עמוק.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
10
לשים בתנור נמוך להתייבש: מחממים תנור נמוך 52° (52°C). קו 8x8 תבנית אפייה עם נייר קלף (לא להשתמש בנייר שעווה, זה יימס!). משמנים את נייר הקלף עם ציפוי דק של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
יוצקים את הדבק חבושים מבושל לתוך תבנית אפייה נייר קלף מצופה. להחליק את החלק העליון של הדבק כך שהוא אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
מניחים את הדבק membrillo בתנור 52° במשך שעה או יותר כדי לעזור לו להתייבש. (אם יש לך הגדרה הסעה או מאוורר לתנור שלך, השתמש בו.)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מגישים: לשרת, לחתוך לריבועים או פלחי ולהציג עם גבינת מנצ ' גו. כדי לאכול, קחו פרוסה קטנה מהמברילו ופזרו אותה על חתיכה מהגבינה. אחסן על ידי עטיפה בנייר כסף או בניילון נצמד, שמירה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
הערה: בפעם הראשונה שעשיתי את זה החלק העליון להגדיר, אבל התחתון לא. כדי לתקן, רוקנתי את הדבק חבוש לתוך קערת pyrex גדולה ולשים במיקרוגל. בישלתי אותו גבוה במרווחים של 5 דקות במשך 20 דקות. ברגע האחרון אחד הקצוות התחיל לקרמל ולהפוך חום. זה אתה לא רוצה לקרות, כמו חלקים קרמל להרוס את הטעם, אבל במקרה זה זה היה אינדיקציה טובה כי שאר רסק חבושים היה מוכן. זרקתי את החלקים השחומים והחזרתי את השאר לתבנית אפייה חדשה. חזרה לתנור במשך שעה וזה נעשה בצורה מושלמת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה