תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Poblano מק ו Manchego עם תירס ופטריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 643 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו תירס אוזניים על קלח, קמח, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו קלוי Poblano ו Manchego Weisenberger גריטס, טאקו תירס רך עם בטטות קלויות, פלפלים Poblano, ותירס, ו תירס מתוק, Poblano + בצל גבינה צהובה תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני וחומים את הפטריות, 10 דקות. לגרד את הגרעינים תירס מן הקורים ולהוסיף את הפטריות. מתבלים במלח ופלפל שחור וממשיכים לבשל, בין 5 ל-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
גרעינים תירס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחית את המניה עם poblanos, שום, כוסברה, בצל וכמה מלח ופלפל שחור בבלנדר או מעבד מזון. ממיסים את החמאה בסיר על חום בינוני, ולאחר מכן מקציפים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לטאטא בחלב וקרם ולהעלות את החום קצת. מערבבים את מחית poblano ומבשלים עד מעובה, 20 עד 25 דקות. מערבבים בכוס 1 של הגבינה המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מבשלים את הפסטה לאל דנטה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים. לפני ניקוז הפסטה, להזמין מצקת של מי בישול עמילניים. לזרוק את הפסטה עם רוטב, פטריות ותירס, הוספת קצת מים עמילתיים שמורות אם הרוטב הוא עבה מדי.