קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
אירועיםחג הפסחא
מגזין

Pull-בנפרד לחם פריחת חג הפסחא

Pull-בנפרד לחם פריחת חג הפסחא
אם יש לך חמאה, קמח, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: לחם למוני מפריד עשה פשוט עם מכונת לחם ומחבת שמרים, לחם דלעת - לחם מתוק ומתובל להפריד, ו פריחת לחם.

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד 4 כוסות קמח, שמרים, סוכר לבן, ומלח. בסיר על אש נמוכה, להמיס את החמאה הלא מלוחה עם החלב עד התערובת חמה, על 110 מעלות F (43 מעלות C). בהדרגה לטאטא על 1/3 של תערובת חמאה חלב לתוך הביצים מכות, ולאחר מכן להחזיר את תערובת הביצים בחזרה לתוך תערובת החלב הנותרים. מערבבים את גרידת הלימון לתוך החומרים הנוזליים (להפריש מיץ לימון לאחר מכן).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים את החומרים הנוזליים לתוך תערובת הקמח, ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מוסיפים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק הרך; הופכים את הבצק על משטח משוריין, ולשים עד חלק וגמיש, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מניחים את הבצק לקערה משומנת, והופכים את הבצק כדי לכסות את פני השטח בקלות עם שמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומאפשרים לעלות במקום חם עד הוכפל, כ 1 שעה. Punch למטה את הבצק, ולאפשר לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחלקים את הבצק לשניים, ומגלגלים כל חצי לכדור עגול. על משטח מקומח, לגלגל כדור לתוך מעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
מניחים כוס שתייה, עם הפנים כלפי מטה, למרכז המעגל כדי למנוע חיתוך הבצק רחוק מדי למרכז.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
7
חותכים את הבצק בסכין, מקצה עיגול הבצק ועד לקצה הכוס, לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
חותכים כל רבעון ל 5 רצועות צרות בצורת טריז. (מרכז הבצק אינו חתוך.)
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
9
הסר את כוס השתייה. יש 20 רצועות צרות בצורת טריז המקיפות את מרכז הבצק הלא חתוך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
להרים שתי רצועות סמוכות, ולסובב אותם יחד כ 4 פעמים; לצבוט את הקצוות של שתי חתיכות יחד בחלק העליון. סליל בעדינות כדי ליצור צורה פרח מחוספס. מסדרים את הסיבוב לאמצע המעגל, שבו כוס השתייה הייתה.
11
לאסוף שתי רצועות סמוכות יותר, ולסובב ולצבוט אותם כמו קודם; סליל אותם לתוך סיבוב מחוספס, ולסדר את עלה הכותרת החדש ליד שושנת המרכז. חזור עם 16 רצועות שנותרו, מתפתל וצובט אותם בזוגות, מתפתל ומסדר אותם ל 8 יותר עלי כותרת סביב שושנת המרכז. ללחם המוגמר יש 9 עלי כותרת מסביב למרכז. חזור על צעדים עם הכדור השני של בצק לעשות שני לחמים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
12
גריז גיליון אפייה, או קו עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
מניחים את הלחמים בצורת על גיליון אפייה מוכן, לעצב אותם מחדש לתוך סיבובים במידת הצורך; מכסים במגבת מטבח נקייה, ומניחים לתוך נקודה חמה לעלות עד כמעט הוכפל, 30 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מקציפים את חלמון הביצה עם מים בקערה קטנה, ומברישים את התערובת על שני הלחמים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
אופים בתנור שחומם מראש עד הלחמים הפכו חום זהוב, על 25 דקות. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
השתמש באצבעותיך כדי להעמיק בעדינות את החריצים במרכז כל עלה, ולמלא כל אחד עם כ 1/2 עד 1 כפית של ריבת פטל.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
17
מערבבים את מיץ לימון שמורות וסוכר קונדיטורים בקערה כדי ליצור זיגוג; לטפטף את הזיגוג בקווים דקים בכל רחבי שני הלחמים. אפשר זיגוג להגדיר. כדי לשרת, לפרק את עלי הכותרת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון