זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. נסו Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka ratatouille של Ratatouille), ו Tartouille tatin Tartlets-Tartelettes tatin à la ratatatouille (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 12 אינץ 'עם צדדים לפחות 2 אינץ' גבוה, או מחבת 5 עד 6 ליטר, חום 1 1/2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל ושום ומערבבים לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים עגבניות (עם מיץ), חצילים, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 1/2 כוס מים ולהביא לרתיחה. לכסות, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חצילים רך כאשר פירסינג, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מערבבים בפלפלים, קישואים, ודלעת צהובה. חזור לרתיחה, כיסוי, ומבשל עד סקווש הוא רך כאשר פירסינג, 8 עד 10 דקות יותר.