Roulade הודו צלוי
Roulade טורקיה קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 686 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. לך לחנות ותביא קלבדוס, עלי רוזמרין, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חמוציות מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ארוחת בוקר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו Roulade טורקיה קלוי בתנור, צלוי סקווש, בייקון עטוף Roulade טורקיה עם רוטב סיידר, ו Roulade טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את התאנים היבשות והאוכמניות בסיר קטן ושופכים את הקלבדוס ומי כוס 1/2. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להנמיך את החום ומבשלים במשך 2 דקות.
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והסלרי והטחון עד לריכוך, כ-5 דקות.
מוסיף את הנקניק, מתפורר אותו לחתיכות קטנות עם מזלג, ו לטגן, ערבוב לעתים קרובות, במשך 10 דקות, עד מבושל ושחמה.
מוסיפים את התאנים והאוכמניות עם הנוזל, הרוזמרין הקצוץ וצנוברים ומבשלים 2 דקות נוספות. לגרד את החתיכות החומות עם כף עץ.
מניחים את תערובת המילוי בקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת הנקניקיות, מניית עוף, ביצה, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומערבבים היטב. (המילוי יכול להיות מוכן מראש ומאוחסן במקרר לילה.)
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מניחים מדף אפייה על תבנית.
הנח את צד עור השד של טורקיה butterflied למטה על קרש חיתוך.
מפזרים את הבשר עם 2 כפיות מלח ופלפל 1 כפית.
מורחים את המילוי בשכבה עבה 1/2 אינץ 'על הבשר, משאיר גבול חצי אינץ' מכל הצדדים. אל תמלאו את המילוי או שיהיה קשה לגלגל את תרנגול ההודו. (
מניחים את שאריות המילוי במנת חמאה ואופים במשך 45 הדקות האחרונות של צלייה לצד טורקיה.) החל בקצה 1, לגלגל את טורקיה כמו רול ג ' לי טאק בכל מלית שמנסה לברוח בצדדים. לקשור את הצלי בחוזקה עם חוט מטבח כל 2 אינץ ' כדי להפוך גליל קומפקטי.
מניחים את ממולאים טורקיה חזה התפר בצד למטה על המדף על מחבת הסדין.
מברשת עם חמאה מומסת, מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל, וצולים במשך 1 3/4 עד 2 שעות, עד מדחום מיד לקרוא רושם 150 מעלות F במרכז. (אני בודק בכמה מקומות.) לכסות את טורקיה עם רדיד אלומיניום ולאפשר לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. לגלף פרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומגישים חמים עם המילוי הנוסף.