קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

Rugelach שעועית אדומה

Rugelach שעועית אדומה
והוא מספק כ 48 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. אם יש לך קינמון טחון, מלח, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Rugelach, Rugelach, ו עבור רוגלך (מתכונים דומים).

הוראות

1
עם כף עץ, מערבבים יחד את החמאה הריכה ואת גבינת השמנת עד בשילוב טוב. (לחלופין, אתה יכול לרכך את גבינת שמנת וחמאה על ידי creaming אותם יחד עם מצורף ההנעה של מערבל לעמוד שלך.)
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
מוסיף את הקמח, סוכר, ומלח ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
מחלקים את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
להניח שתי חתיכות של פלסטיק לעטוף לפחות 16 על ידי 12 אינץ'. טופס כל בצק חצי לתוך גוש מלבני 6 על 3 אינץ ' של בצק. מכסים ומקררים במקרר לפחות 2 שעות ועד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
כאשר מוכן לגלגל, להסיר את הבצק מהמקרר ולאפשר לו לשבת על הדלפק במשך כ 30 דקות או עד שהוא נזיל מספיק כדי לגלגל. בינתיים, מניחים 2 מדפי תנור בשליש העליון והתחתון של התנור ומחממים את התנור ל 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
כדי למלא: בקערה בינונית, לשלב את הסוכר וקינמון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מגלגלים כל גוש בצק בין שני יריעות נייר קלף או ניילון נצמד למלבן בגודל 12 על 18 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מניחים במקפיא במשך 10 דקות עד מוצק מעט (בצק רוגלך ניתן להשאיר במקפיא עד 2 שבועות, עטוף היטב). חזור לדלפק והסר את הדף העליון של הנייר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מפזרים חצי סוכר הקינמון באופן שווה, כך פני השטח מכוסה קלות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
10
מורחים חצי ממרח השעועית האדומה ברצועה רחבה 1/2 אינץ ' על פני קצה אחד ארוך של המלבן. בזהירות לגלגל את הבצק, החל בסוף עם רסק שעועית אדומה לתוך שרביט גדול. להקפיא את הבצק שוב לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס דגני בוקר פחזניות בענן1 כוס דגני בוקר פחזניות בענן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
חותכים את הבצק למקטעים של 3/4 עד 1 אינץ ' ומקפיאים שוב במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
אופים במשך 15 עד 20 דקות, עד התחתית הם השחמה עמוקה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
בואו מגניב ומפזרים אבקת סוכר. שאריות רוגלך ניתן לאחסן במיכל אטום עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב