קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

Spareribs מתוק מעושן עם רוטב ושעועית

Spareribs מתוק מעושן עם רוטב ושעועית
Spareribs מתוק מעושן עם רוטב ושעועית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 3078 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 159 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו דבשה, פלפל חריף, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו Spareribs תנור מתוק מעושן, שעועית קאובוי מתוקה ומעושנת, ו שעועית אפויה מתוקה מעושנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
רוטב רטוב: בסיר בגודל בינוני חובה כבד, שמן חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בצל ושום ומבשלים על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מוסיפים את מרכיבי הרוטב הנותרים ומערבבים כדי להתמזג. להפחית את החום להתבשל ולהמשיך לבשל, חשופה, במשך 2 שעות או עד מופחת בחצי או עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
בואו מגניב, ולאחר מכן באמצעות מתחלב (או להשתמש בבלנדר), להתמזג עקביות חלקה. זה עושה על 2 1/2 כוסות של רוטב רטוב.משרים שבבי היקורי במים לפחות 30 דקות. בינתיים תכין צלעות וגריל.לשפשף יבש & RIB PREP: צלעות נקיות על ידי שטיפה במים. עם סכין חדה, לדקור מספר פעמים לתוך הממברנה / רקמות כי הוא בצד פחות בשרני של הצלעות (זה יעזור הבשר לספוג את העשן). הפוך 1 " פרוסה בחלק העליון של הצלעות בין כל עצם (לחיתוך קל יותר לאחר שהם נעשים).
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מערבבים מרכיבים יבשים לשפשף יחד ולשפשף על שני הצדדים של מדפי צלעות. מכסים ומקררים בזמן שאתה מכין את הגריל (יכול להיעשות גם בלילה שלפני).הכנת גריל: להתחיל גחלים במתנע ארובה. כאשר מוכן, מורחים גחלים על המדף התחתון על 2 צדדים של הגריל (משאיר מקום באמצע) ומניחים מחבת טפטוף פנויה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מניחים 3/4 של שבבי עץ מעל גחלים ואז למקם מתלה בישול בעמדה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מניחים צלעות (צד בשר למעלה) על מרכז הגריל על מחבת טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מניחים גיליון נייר נוח על צמרות הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
9
מקום לכסות על הגריל ולפתוח פורקן ישירות מעל המיקום של הצלעות. מבשלים 1 שעה.הפוך צלעות מעל, ומבשל שעה נוספת הוספת שבבי העץ הנותרים (וגחלים יותר במידת הצורך).יש גיליון של רדיד חובה כבד מוכן (גדול מספיק כדי encase את הצלעות).
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
10
הסר צלעות מגריל על הנייר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1
מניחים שעועית במחבת נייר חד פעמית. מערבבים בכוס 1 של הרוטב החריף. מכסים בנייר כסף HD ובשימוש בשיפוד דק, מנקבים חורים בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מניחים את השעועית על המחבת הפנויה שמתחת לצלעות כדי לחמם ולעשן שעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מניחים את מנות הצלעות על הגריל. מכסים עם אוורור מעל צלעות ומבשלים 30-45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר צלעות מחבילה לחתוך צלעות כפולות להגשה. קח את הקצוות החומים/השרופים והקוצצים בגסות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
מוסיפים אותם לשעועית ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
6
מגישים צלעות עם שעועית בצד של הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם2קילוגרםשעועית אפויה (מומלץ רוק אנד רול שעועית בסגנון בור עבור סיר חרס)שעועית אפויה (מומלץ רוק אנד רול שעועית בסגנון בור עבור סיר חרס)1קרום: פירורי קרקר גרהםעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1דאשעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)3קרום: פירורי קרקר גרהםשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ1דאש1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני1שן שום, טחוןשן שום, טחון1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי1אוראו ממולאים כפוליםחרדל טחוןחרדל טחון1אוראו ממולאים כפוליםרוטב חריף (מומלץ לקבל את הרוטב החריף של 2bleu)רוטב חריף (מומלץ לקבל את הרוטב החריף של 2bleu)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1דאשתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים2קרום: פירורי קרקר גרהםסוכר חום בהירסוכר חום בהיר2קרום: פירורי קרקר גרהם4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קטן, קצוץ בסדר (אודותבצל קטן, קצוץ בסדר (אודות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כָּתֵףכָּתֵף2קרום: פירורי קרקר גרהםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1קילוגרםשבבי היקורישבבי היקורי113פלפל האבנרו(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)1קרום: פירורי קרקר גרהם1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק907פלפל האבנרוspareribs (1 צלעות בסגנון סנט לואיס מתלה מלא)spareribs (1 צלעות בסגנון סנט לואיס מתלה מלא)85פלפל האבנרופיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים