קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

Spareribs עם ציפוי בלסמי חמוץ-מתוק

Spareribs עם ציפוי בלסמי חמוץ-מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חמוץ מתוק Balsamic-Glazed Spareribs. מנה זו מכילה סביב 104 גרם חלבון 153 גרם של שומן, וסך הכל 2378 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דבש, מלח כשר, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Cipollini עם זיגוג בלסמי, Spareribs מתוק חמוץ, ו Spareribs חמוץ מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 121° ומניחים כל מדף של צלעות על ריבוע של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מפזרים את הצלעות בנדיבות עם מלח, להוסיף כמה גבעולים של טימין לכל אחד, ולאחר מכן לעטוף היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
3
מניחים את מנות הצלעות על גיליון עוגיות ואופים במשך 3 עד 4 שעות, עד הצלעות רכות מאוד. אפשר לצלעות להתקרר מעט בחבילות לפני הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
כדי להפוך את זיגוג, לשלב את כל החומרים בסיר גדול על חום בינוני-נמוך. אפשר להתבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כמה שעות, עד שהרוטב הוא נחמד ועבה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
כדי להביא את הצלעות וזיגוג יחד, לעשות את הדברים הבאים. הפעל את broiler (אם אין לך broiler, לקבל את התנור עד 232°).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
חותכים את מדפי הצלעות לצלעות בודדות, מניחים אותם על גיליון עוגיות מרופדות בנייר כסף או מגש broiler, ולצחצח אותם באגרסיביות עם זיגוג. פופ אותם תחת broiler ולצפות בהם בזהירות: כל הסוכר הזה גורם להם לשרוף בקלות רבה! אתה רוצה זיגוג להתמזג עם הצלעות; זה לוקח 3 עד 4 דקות. אם אתה מבשל את הצלעות בתנור, לעשות זאת רק עד הזיגוג מתחיל בועה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
מגישים את הצלעות חמות עם הרבה מפיות-תאמין לי, תצטרך אותם.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
8
* המתכון לזיגוג עושה מספיק עד ארבעה מתלים, כך שאם יש לך צוות רעב, להכפיל את הבשר.* לפקוח עין על הרוטב; יש לו נטייה לבועות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
קטעים מתוך סודות של השפים הטובים ביותר: מתכונים, טכניקות וטריקים מהטבחים הגדולים ביותר של אמריקה על ידי אדם רוברטס (ספרים Artisan). זכויות יוצרים © 2012 by Adam Roberts; styled food photography copyright © 2012 by Johnny Miller. מתכון בהשראת ויני Dotolo & ג ' ון ניער.