אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים דרומיים לקופסת המתכונים שלך, Edamame Succotash עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 98 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 ומחירו 68 סנט למנה . 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . אם יש לכם בייקון מעושן עצי תפוח, פלפל חריף חתוך לקוביות קטנות, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 22% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Edamame Succotash , edamame succotash ו- Edamme Succotash .
הוראות
1
במחבת גדולה מחממים את שמן השומשום על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס (6 אונקיות) אדמה קפוא, מופשר
2
מטגנים את הבצל והשום עד לריכוך, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשר
1/2 כוס גרעיני תירס טרי, מאוזן קטנה
3
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא הופך את השומן שלו ומתחיל להיות פריך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני תירס טריים, מאוזן אחת קטנה
4
מוסיפים את האדמה, התירס והפלפל והקפיצים במשך 2 עד 3 דקות. מתבלים ב-1/2 כפית מלח ו-1/8 כפית פלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
גרעיני דלעת לא קלויים
5
מסירים מהאש ומגישים חם.
6
צילום מאת Yunhee Kim
7
מתוך Food Network Star: המדריך הרשמי של Insider לתוכנית האוכל הלוהטת ביותר של אמריקה מאת איאן ג'קמן. זכויות יוצרים (ג) 2011 מאת Food Network. בתיאום עם ויליאם מוריס ספרי בישול/הרפר
סוקוטאש בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.