ביצי בנדיקט
הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו ביצים בנדיקט ביצים ממולאות, ביצי בנדיקט, ו ביצי בנדיקט (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מוסיפים את החלמונים לבלנדר או מעבד מזון.
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים במשך כמה שניות. עם בלנדר על, טפטוף איטי בחמאה מומסת. כבה את הבלנדר ולהוסיף קצת מלח קאיין. מקציפים אותו שוב עד בשילוב. שים את זה בצד לרגע. לאחר מכן, לחלוט ביצה על ידי בעדינות פיצוח ביצה לתוך מים רותחים, מבעבע מעט. השאירו את הביצה לבד במשך 2 עד 2 1/2 דקות, ולאחר מכן להסיר אותו עם כפית מחוררת בזהירות למקם אותו על צלחת. חזור עם הביצים הנותרות. כדי להגיש, מניחים לחמאה מאפין אנגלי קלוי חצי על צלחת. למעלה מאפין אנגלית עם פרוסה חמה של בייקון קנדי.
מניחים את הביצה עלומה החמה על גבי. ואז טפטוף על קצת הולנדז חם.
מפזרים קצת פפריקה על גבי.