קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בראוני פופס טבולים

בראוני פופס טבולים
הכנת בראוני פופס טבולים אורכת כשעה ו-50 דקות מתחילתו ועד סופו. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 323 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-16 מנות . אדם אחד התרשם מהמתכון. הוא מתאים גם כקינוח. אם יש לכם סוכריות על מקל, שומן, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון 0% , וזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כגון מקרונים קוקוס טבולים בשוקולד ,ביס בננה חמאת בוטנים קפואים טבולים בשוקולד , ומקרונים קוקוס טבולים בשוקולד ללא גלוטן וללא מוצרי חלב .

הוראות

1
רפדו תבנית אפייה מרובעת בגודל 20 או 23 ס"מ בנייר כסף; משמנים את נייר הכסף ומניחים בצד. מכינים ואופים את תערובת הבראוניז לפי הוראות היצרן לגודל תבנית האפייה בה השתמשתם. מצננים לחלוטין על רשת צינון.
מרכיבים שתצטרך
תערובת בראוניתערובת בראוני
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
בעזרת נייר אלומיניום, הוציאו את הבראוני מהתבנית; הסירו את נייר האלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
חותכים את הבראוני לשישה עשר ריבועים. מכניסים בעדינות מקל ארטיק לדופן כל ריבוע. מכסים ומקפיאים למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מקלות ארטיקמקלות ארטיק
4
במיקרוגל, המיסו שוקולד צ'יפס ו-1.5 כפיות שומן; ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה. חזרו על הפעולה עם שבבי האפייה הלבנים והשומן הנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
טבלו שמונה בראוניז עד חצים בתערובת השוקולד; תנו לעודפים לטפטף. טבלו את שאר הבראוניז עד חצים בתערובת הצ'יפס הלבן; תנו לעודפים לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
מפזרים תוספות לבחירתכם.
7
מניחים על נייר אפייה; נותנים לעמוד עד להתייצבות.
8
הכניסו לשקיות וסגרו בעזרת אזיקונים או סרט אם רוצים.