קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

דג בס מפוספס מאודה עם רומסקו פלפל צהוב, רליש פלפל אדום-זיתים שחורים ושמן פטרוזיליה-שום

דג בס מפוספס מאודה עם רומסקו פלפל צהוב, רליש פלפל אדום-זיתים שחורים ושמן פטרוזיליה-שום
דג בס מפוספס מאודה עם רומסקו פלפל צהוב, רליש פלפל אדום-זיתים שחורים ושמן פטרוזיליה-שום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון פסקטריאני ללא מוצרי חלב זה מכיל 943 קלוריות , 37 גרם חלבון ו -65 גרם שומן למנה. תמורת 9.07 דולר למנה , מתכון זה מכסה 45% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מנה ל-4 אנשים. למתכון זה מ-Foodnetwork יש מעריץ אחד. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-45 דקות . לכו לחנות וקנו לחם, גרגירי פלפל, שום ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונסרלי של 77% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: סלט פטרוזיליה עם רוטב שמן זית , ארטישוקים מאודים עם איולי פלפלים אדומים קלויים , ועוגה עם יין ושמן זית .

הוראות

1
מוסיפים את הפטרוזיליה והשום לבלנדר, ומערבבים פנימה באיטיות תוך כדי ערבוב שמן עד לקבלת תערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יש להניח לשמן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
1
שלבו את כל המרכיבים בקערה בינונית ותבלו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
2
יש להניח בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
1
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש גבוהה עד שיעשיר עשן. מטגנים בנפרד את השום, הפלפל, העגבניות, הצ'ילי וקוביות הלחם עד להזהבה קלה, כ-2 עד 3 דקות כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פאי דלעותפאי דלעות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
2
הוציאו כל מרכיב בעזרת כף מחוררת לאחר סיום הכנתו. מסירים את החומץ מהמחבת. שימו את כל המרכיבים המטוגנים ואת נוזל הסגירה במעבד מזון וטחנו עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
3
מוסיפים את השקדים וטוחנים עד לקבלת תערובת קצוצה דק. מערבבים פנימה את הדבש ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4
לדגים: הניחו סלסלת אידוי מבמבוק מעל סיר גדול עם מים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
5
מוסיפים למים את זרעי הכוסברה, זרעי השומר, השום הכתוש, מיץ התפוזים ושאר הבשר הסחוט, מיץ הלימון ושאר הבשר הסחוט, גרגירי הפלפל השחור וקמצוץ יין ומביאים לרתיחה עדינה על אש בינונית. לאחר שהמים רותחים, מברישים כל פילה בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הניחו את הדג, כשהצד של העור כלפי מטה, בסלסלת האידוי מעל המים הרותחים, ואדו עד לבישול מלא.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
7
סדרו את הדג על צלחות הגשה עם רוטב רומסקו פלפל צהוב בצד. הוסיפו מעל את הדג ערימות גדושות של שמן שום ופטרוזיליה ורליש פלפל אדום-זיתים שחורים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מקשטים בעלי פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

מרכיבים

1אנצ' ו צ'ילה, ספוג במים רותחים עד רך, זרע קצוץ גסאנצ' ו צ'ילה, ספוג במים רותחים עד רך, זרע קצוץ גס12 כפיות אבקת שוםפלפל שחורפלפל שחור561 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות4שרימפס וורידיםשמן קנולהשמן קנולה1ניו מקסיקו צ'ילה, ספוג במים רותחים עד רך, זרע קצוץ גסניו מקסיקו צ'ילה, ספוג במים רותחים עד רך, זרע קצוץ גס12 כפיות אבקת שוםזרעי כוסברהזרעי כוסברה12 כפיות אבקת שוםפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים15דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים60דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק12 כפיות אבקת שוםקצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק6ציפורןשום, קלופיםשום, קלופים2שיני שום כתוששיני שום כתוש12 כפיות אבקת שום1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2חתיכות טופי הית' בר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1לימון, מיץ, בשר שמורלימון, מיץ, בשר שמור1אורנג', juiced, בשר שמוראורנג', juiced, בשר שמור541 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2161 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה681 לב מפאלדי טרי אם אפשרמגולען קצוץ גס זיתים ניסואזמגולען קצוץ גס זיתים ניסואז4שרימפס וורידיםעלי פטרוזיליה לקישוטעלי פטרוזיליה לקישוט2פלפלים אדומים קלויים, קלופים, זרעים וחתוכים לקוביותפלפלים אדומים קלויים, קלופים, זרעים וחתוכים לקוביות1צביטהקמצוץ מלח ופלפל שחור טחון טריקמצוץ מלח ופלפל שחור טחון טרי4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי601 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ שרי מיושןחומץ שרי מיושן680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה בס פסים פראי, עור-עלפילה בס פסים פראי, עור-על1באט מומסלחם לבן, הקרום הוסר, לחתוך לקוביות קטנותלחם לבן, הקרום הוסר, לחתוך לקוביות קטנות1201 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין לבןחומץ יין לבן36דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שקדים קלויים שלמיםשקדים קלויים שלמים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.Splash Spanish wine (מומלץ: a arino)Splash Spanish wine (מומלץ: a arino)1פלפל צהוב, קלוי, קלוף וזרעפלפל צהוב, קלוי, קלוף וזרע2עגבניות צהובות, חצויעגבניות צהובות, חצוי