קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

חביתה לשניים

חביתה לשניים
חביתה לשניים דורשת כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 884 קלוריות , 42 גרם חלבון ו -66 גרם שומן למנה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו בייקון, צ'דר, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 יגידו שהוא הגיע למקום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 82% , וזה מצוין. מתכונים דומים: סנדוויץ' בייגל חביתת צ'דר, תרד ופלפל , חביתת אביב בהשראה יוונית , וחביתת ירקות עמוסה .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חותכים את הבייקון לרוחב לפרוסות של 1 אינץ'. מבשלים את הבייקון במחבת 8 אינץ' עמידה בתנור על אש בינונית-נמוכה במשך 5 עד 7 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסננים את הבייקון על נייר סופג וזורקים את השומן מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את החמאה למחבת, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל הצהוב. מבשלים על אש בינונית-נמוכה כ-10 דקות, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתחיל להשחים ותפוח האדמה רך אך יציב.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את פלפל הג'לפנו ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
7
בינתיים טורפים בקערה בינונית את הביצים, החלב, המלח והפלפל יחד עם מזלג. מערבבים פנימה את הבצל והצ'דר חתוך לקוביות. כשתפוח האדמה מבושל מוסיפים את הבייקון למחבת ויוצקים על תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מכניסים את התבנית לתנור ל-15 עד 20 דקות, עד שפחזניות החביתה והביצים כמעט מבושלות במרכזן.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מפזרים חופן צ'דר מגורר ואופים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מגישים חם ישירות מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי