טוויסטים של לחם איטלקי רך
טוויסטים של לחם איטלקי רך עשויים להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. תמורת 72 סנט למנה, מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 11 גרם חלבון ו-13 גרם שומן. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי האוכל הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת פרמזן, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 39 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. עם ציון ספונקולרי של 37%, המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טוויסטים של לחם רך, טוויסטים של לחם איטלקי ופיתולי בייגלה רכים תוצרת בית.
הוראות
במעבד מזון מערבבים את הסוכר, 3/4 כפית מלח, שמרים ו-2 כוסות קמח. מכסים ומעבדים 5-10 שניות. תוך כדי עיבוד, מוסיפים בהדרגה מים חמים ושמן בזרם קבוע. מעבדים במשך דקה או עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית.
הוסף 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך.
מגלגלים ל-15 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן.
חותכים ל-12 רצועות. קפלו כל רצועה לשניים לאורכה; לסובב כל רצועה מספר פעמים. צבוט קצוות כדי לאטום.
מניחים 2 אינץ' זה מזה על תבנית אפייה משומנת.
בקערה קטנה מערבבים את החמאה, אבקת השום, הפפריקה ושאר המלח.
מפזרים תיבול איטלקי או גבינת פרמזן אם רוצים. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-25 דקות.
אופים ב-425 מעלות למשך 6-8 דקות או עד להזהבה.
מברישים בשארית תערובת החמאה.