טוויסטים של עשבי תיבול תרד
טוויסטים של עשבי תרד הוא מתכון ללא גלוטן וראשוני עם 24 מנות. למנה זו יש 30 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. תמורת 13 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אורגנו, שן שום, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: טוויסטים תפוחים אוסטריים , טוויסטים קינמון ו -3 טוויסטים טעימים בסנדוויץ' של סלט ביצים .
הוראות
מניחים תרד בסלסלת אדים; מניחים בסיר מעל 1 אינץ' מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים במשך 2-3 דקות או עד שהוא רפוי.
מסננים היטב ומניחים בצד. במחבת קטנה מטגנים בצל ושום ב-1 כף חמאה עד לריכוך; להעביר לקערה. מערבבים פנימה גבינת פרמזן, בזיליקום, אורגנו ותרד; לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה משלבים את תכולת תערובת הרולדה וחבילות השמרים; מקציפים פנימה את המים החמים, הביצה ו-2 כפות חמאה עד שהבצק מתרחק מדפנות הקערה. הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-5 דקות. מכסים ונותנים לנוח 5 דקות.
מגלגלים כל חלק ל-12 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן. ממיסים את החמאה הנותרת; להבריש מעל הבצק.
מורחים את תערובת התרד על הבצק עד למרחק של 1/4 אינץ' מהשוליים. קפלו כל מלבן לשניים לאורכו; לצבוט תפרים כדי לאטום.
חותכים כל מלבן לשתים עשרה רצועות ברוחב 1 אינץ'.
מסובבים רצועות ומניחים על ניירות אפייה מצופים בספריי בישול. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-25 דקות.
אופים ב-375 מעלות למשך 12-16 דקות או עד להזהבה.
מגישים חם. מקררים שאריות.