קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

מטבל בצל מקורמל ללא חלב

מטבל בצל מקורמל ללא חלב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל חלב ללא מטבל בצל קרמל. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 205 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. 56 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם מלח, שמרים תזונתיים, פלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכונים דומים: Paleo Caramelized בצל פיצה לבנה-חלבי-חינם, לחם בננה פרנץ ' טוסט עם בננות בקרמל (ללא גלוטן, Paleo + חלב חינם), ו ביצים אפויות עם בצל קרמל מעושן ובשר נבול {ללא לקטוז; ללא גלוטן}.

הוראות

1
הגדר מחבת סאוט מעל חום בינוני ולהתחיל על ידי המסת המרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
הוסף את השמן לאחר המרגרינה הוא נוזלי, ולאחר מכן לזרוק את כל הבצל, משליך מעיל.הפעל את החום עד בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל בעדינות במשך 40 - 45 דקות, ערבוב מדי פעם.לשלב את התבלינים ומלח, בישול במשך 10 דקות נוספות עד ענבר חום יפה caramelized.החלק את הבצל החוצה על צלחת ולתת מגניב.משוך את מעבד המזון שלך לחלוטין מחית את הטופו, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, כך שאין גושים הנותרים.תערובת חרדל, אבקת שום, ושמרים תזונתיים.לבסוף, מוסיפים את הבצל המקורמל, ואת הדופק לשלב, לוודא שלא לעשות את זה שוב, כך שעדיין יש לך חתיכות נחמד של בצל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
שמרים תזונתייםשמרים תזונתיים
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מעבירים את המטבל לתוך מיכל אטום לאוויר, ומקררים בין לילה כדי לאפשר לטעמים להתמזג ולהגביר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
4
מגישים בטמפרטורת החדר.