מילוי חצי ביתי
מילוי חצי-תוצרת בית הוא תוספת ל-10 מנות. תמורת 78 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. שומרים על הגזרה שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 175 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. למתכון הזה מ-Allrecipes יש 12 מנות. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כשעה . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . אם יש לכם סלרי, ציר עוף מקרטון, בצל וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון טוב של 57% . תבשיל בננה חצי בשל , מילוי לחם תירס מחלב חמאה ומרווה , וצלע חזיר קלות על מילוי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). משמנים תבנית אפייה בגודל 23x33 ס"מ.
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית. מוסיפים את השום, הבצל הצהוב, הסלרי, הבצל הירוק והאגס. מטגנים ומערבבים עד שהירקות רכים, כ-10 דקות.
מניחים את תערובת המילוי בקערה גדולה; מוסיפים את תערובת הירקות, הפטרוזיליה וציר העוף. מערבבים עד שציר העוף נספג בתערובת המילוי; יוצקים בעזרת כף לתבנית המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה בחלק העליון, כ-30 דקות.