קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

מרק אטריות עוף של אמא

מרק אטריות עוף של אמא
את המתכון של מרק אטריות עוף של אמא אפשר להכין תוך שעה ו-25 דקות בערך . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 410 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . זה יהיה להיט באירוע החורף שלך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצה, פלפל, גזר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. עם ציון של 61% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק פטריות של אמא , מרק אטריות עוף אסייתי ומרק אטריות עוף ומיסו ראמן .

הוראות

1
בתנור הולנדי, מבשלים עוף במים; להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2
הסר עוף מעצמות; להשליך עצמות. הסר שומן ממרק.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3
חותכים עוף לחתיכות בגודל ביס; להוסיף למרק עם שאר המרכיבים מלבד האטריות. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, ללא מכסה, במשך 50-60 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
4
בינתיים, לאטריות, מניחים קמח בקערה קטנה ויוצרים גומה במרכז. מערבבים יחד את שאר החומרים; יוצקים היטב. עובדים את התערובת בידיים ויוצרים בצק. ללוש 5-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מכסים ומניחים לנוח 10 דקות. על משטח מקומח, מרדדים בצק לריבוע בעובי של 1/16 עד 1/8 אינץ' וחותכים לרצועות ברוחב 1/4 אינץ'. מבשלים אטריות במי מלח רותחים במשך 2-3 דקות או עד שהן מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מסננים ומוסיפים למרק ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים