סופגניות עצלות
ניתן להכין את המתכון לסופגניות עצלות תוך כ-35 דקות . תמורת 60 סנט למנה , אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 10. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 4 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 253 קלוריות . גשו לסופר וקנו קיצור, ביצים, קינמון-סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 27% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גלילות קינמון של עצלן צ'אי , סנדלר עצלן ופודינג אורז לבישול איטי של הנערה העצלה .
הוראות
בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, אגוז מוסקט ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב, תוך כדי הקפדה טובה לאחר כל הוספה.
ממלאים כוסות מאפינס משומנות בשני שליש.
אופים ב-350 מעלות למשך 18 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת. טובלים סופגניות בחמאה מומסת, ואז מגלגלים בקינמון-סוכר.