עוגת גבינה אננס קיווי
עוגת גבינה אננס קיווי עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-14 ומחירו 1 מנות.07 $ למנה. מנה אחת מכילה 394 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, קיווי, סוכר וגבינת ריקוטה קרטון. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: קיווי מוס , קיווי תות פלאן , וטארט תות קיווי .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים פירורי רקיק וסוכר; מערבבים פנימה חמאה. לחץ על התחתית ובמרחק של 2 אינץ' במעלה הצדדים של 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
אופים ב-350 מעלות למשך 8 דקות. מצננים על רשת; מקררים למשך 30 דקות.
בינתיים, מסננים את האננס, שומרים 1/2 כוס מיץ (זורקים את המיץ שנותר או שומרים לשימוש אחר). בסיר קטן, מפזרים ג'לטין על מיץ שמור; לתת לעמוד במשך דקה 1. מבשלים על אש קטנה תוך ערבוב עד להמסה מלאה של הג'לטין. מצננים לטמפרטורת החדר, כ-10 דקות.
טורפים בקערה גדולה את גבינת השמנת, גבינת הריקוטה וסוכר הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים בהדרגה את תערובת הג'לטין, קליפת התפוז והוניל. מקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. כף חצי לתוך הקרום.
חותכים ארבע טבעות אננס לשניים; לסדר בצורה דיבורית על מילוי. כפית באופן שווה את שאר המילוי על האננס. מקררים למשך 6 שעות או לילה.
מקציפים ריבה עד שהיא רכה וניתנת למריחה; מברישים 6 כפות על גבי עוגת הגבינה.
חותכים את טבעות האננס הנותרות לשניים; לסדר מעל ריבה.
מניחים פרוסות קיווי בין טבעות האננס.
מברישים בשארית המרמלדה. ממש לפני ההגשה, הפעילו סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר. מקררים שאריות.