קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות15
ציון בריאות8
מגזין

עלי גפן

עלי גפן
עלי גפן עשויים להיות בדיוק המתכון שאתם מחפשים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 669 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -43 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-15 מנות. תמורת 1.59 דולר למנה , מתכון זה מכסה 17% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כשעתיים ו-20 דקות . 138 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות וקנו בשר חזיר טחון, מיץ לימון, מלח ועוד מספר מצרכים להכנה היום. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון טוב של 61% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם עלי גפן ממולאים בצ'ברי , עלי גפן ממולאים בלבנון וצ'יפס תפוחי אדמה בעלי קארי .

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הבשר הטחון ואת בשר החזיר הטחון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
חזיר טחוןחזיר טחון
3
מוסיפים את האורז, השמיר, שני הבצלים, אבקת השום, מלח ופלפל, ולאחר מכן מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
הכינו פירה על ידי המסת חמאה בסיר על אש בינונית. לאחר מכן הוסיפו כמות מספקת של שמן זית ורסק עגבניות עד שהרוטב מקבל צבע כתום-אדום. ערבבו על אש בינונית אך אל תביאו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
הוסיפו כמות מספקת של פירה לבשר כך שיהיה לח אך לא מרק.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
תנו להתקרר, כ-20 דקות.
7
כסו את תחתית סיר גדול בשכבה של עלי גפן. הסירו את הגבעולים הנותרים והניחו אותם על משטח העבודה כשצד הוורידים פונה כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
מניחים כ-90 גרם של מילוי בשר על כל עלה ומגלגלים אותם. לאחר שגלגלתם את כל עלי הגפן, ערמו אותם בתבנית עגולה בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הוסיפו מעט מיץ לימון, מעט שמן זית ומים בכמות שתכסה בקושי את החלק העליון של הערימה האחרונה. כסו ובשלו על אש קטנה כשעה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות