עלי גפן
עלי גפן עשויים להיות בדיוק המתכון שאתם מחפשים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 669 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -43 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-15 מנות. תמורת 1.59 דולר למנה , מתכון זה מכסה 17% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כשעתיים ו-20 דקות . 138 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות וקנו בשר חזיר טחון, מיץ לימון, מלח ועוד מספר מצרכים להכנה היום. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון טוב של 61% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם עלי גפן ממולאים בצ'ברי , עלי גפן ממולאים בלבנון וצ'יפס תפוחי אדמה בעלי קארי .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הבשר הטחון ואת בשר החזיר הטחון.
מוסיפים את האורז, השמיר, שני הבצלים, אבקת השום, מלח ופלפל, ולאחר מכן מערבבים.
הכינו פירה על ידי המסת חמאה בסיר על אש בינונית. לאחר מכן הוסיפו כמות מספקת של שמן זית ורסק עגבניות עד שהרוטב מקבל צבע כתום-אדום. ערבבו על אש בינונית אך אל תביאו לרתיחה.
הוסיפו כמות מספקת של פירה לבשר כך שיהיה לח אך לא מרק.
כסו את תחתית סיר גדול בשכבה של עלי גפן. הסירו את הגבעולים הנותרים והניחו אותם על משטח העבודה כשצד הוורידים פונה כלפי מעלה.
מניחים כ-90 גרם של מילוי בשר על כל עלה ומגלגלים אותם. לאחר שגלגלתם את כל עלי הגפן, ערמו אותם בתבנית עגולה בתבנית.
הוסיפו מעט מיץ לימון, מעט שמן זית ומים בכמות שתכסה בקושי את החלק העליון של הערימה האחרונה. כסו ובשלו על אש קטנה כשעה.