קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

פאי אגסים כפול בצורת קרום

פאי אגסים כפול בצורת קרום
פאי אגסים עם קרום כפול הוא מתכון צמחוני וטבעוני ללא מוצרי חלב, המורכב מ-8 מנות, המורכב מ-8 מנות. מנה אחת מכילה 173 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -1 גרם שומן . תמורת 53 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אגסים, סוכר, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים אהבו את הקינוח הזה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך שעה . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון משופר של 0% . מתכונים דומים: פאי שיפון דלעת עם קרום שוקולד כפול , פאי קא מיטה כפול - איך להכין פאי קא מיטה כפול היידראבאדי - רמדאן , ופאי קרם תפוחים עם קרום שיבולת שועל .

הוראות

1
בקערה גדולה, ערבבו את הסוכר, קורנפלור, קליפת הלימון, האניס ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים אגסים ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
רפדו תבנית פאי בקוטר 23 ס"מ בבצק תחתון; חתכו את הבצק בגובה אחיד עם קצה הצלחת.
4
הוסף מילוי.
5
לרדד את הבצק הנותר כך שיתאים לחלק העליון של הפאי; להניח מעל המילוי. לחתוך, לאטום ולקפל את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
חותכים חריצים בחלק העליון.
7
אופים ב-200 מעלות צלזיוס במשך 40-45 דקות או עד שהמלית מבעבעת והאגסים רכים. כסו את הקצוות בנייר כסף ב-20 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמה יתר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
ערבבו את חומרי הציפוי; מורחים בעדינות על הפאי החם. מצננים לחלוטין על רשת צינון. מאחסנים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה