את המתכון פסטה עוף יווני ניתן להכין תוך כ-25 דקות . מתאים ל-5 ומחירו 3 מנות.89 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -71 גרם חלבון , 38 גרם שומן , ובסך הכל 840 קלוריות . אם יש לכם חמאה, עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, זיתים יווניים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פסטה עם ירקות צלויים וזיתים יווניים , סלט עוף יוגורט יווני ומרק אורזו עוף לימון יווני קל .
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2
בינתיים, במחבת גדולה חסינת תנור, ממיסים חמאה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלה
3
להוסיף בצל; מבשלים ומערבבים עד לריכוך. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה; להוסיף מרק בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה את העוף, לבבות הארטישוק, הגבינה, העגבניות והזיתים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוט
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בלילת לחם תירס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
4
מסננים פסטה; מערבבים לתוך המחבת. מבשלים 3-4 אינץ' מהאש במשך 5-7 דקות או עד שהוא מבעבע וזהוב.