צלעות חזיר בסגנון קובני עם פרפרים
אם יש לכם כ -52 דקות במטבח, צלעות חזיר בסגנון קובני עם פרפר עשויות להיות מתכון מצוין ללא גלוטן וקטוגני לנסות. תמורת 3.61 דולר למנה , מתכון זה מכסה 36% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -51 גרם חלבון , 44 גרם שומן , ובסך הכל 650 קלוריות . אם יש לכם שום, גבינה שוויצרית, מיץ ליים וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מתאים גם כמנה עיקרית יקרה למדי. 548 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מעולה של 96% . מתכונים דומים: מדליוני חזיר בסגנון קובני , עוף צלוי עם פרפרים עם בצל וגזר , ושעועית שחורה קובנית ואורז .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חממו את הגריל לגובה גבוה.
טורפים יחד 1/2 כוס מיץ תפוזים, 1/4 כוס מיץ ליים, 3 כפות אורגנו, שום, כמון ושמן קנולה בתבנית אפייה גדולה.
מוסיפים את הבשר והופכים אותו כך שיצפה אותו. מכסים ומניחים לו להשריה של לפחות 15 דקות ועד שעתיים במקרר.
מוציאים את הבשר מהמרינדה ומייבשים בטפיחות קלות.
מניחים את הצלעות על משטח ישר, כשהצד החתוך כלפי מעלה ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים פרוסת גבינה אחת, 2 פרוסות חזיר, כמה פרוסות מלפפון חמוץ ופרוסת גבינה נוספת על חצי מהנתח. מקפלים מעל, מברישים את החלק העליון בשמן ומתבלים במלח ופלפל. חוזרים על הפעולה עם שאר המרכיבים.
מניחים את הצלעות על הגריל, כשהצד עם השמן כלפי מטה, וצולים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות. הופכים את הצלעות וממשיכים לצלות עד שהתחתית זהובה והגבינה נמסה, 2 עד 3 דקות נוספות.
טורפים את יתרת מיץ התפוזים והליים, האורגנו והכוסברה עם שמן הזית, המלח והפלפל לפי הטעם. מפזרים מעל הצלעות ומגישים.