קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

קופסאות שוקולד קאפקייקס

קופסאות שוקולד קאפקייקס
הקאפקייקס של קופסת השוקולדים מוכנים בסביבות 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מתכון זה מכין 24 מנות עם 213 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, חלמונים, קפה חזק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות קופסא ארוחת צהריים, חקיין סטארבקס עוף וחומוס ביסטרו תיבה, ו חקיין סטארבקס גבינה ופירות ביסטרו תיבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350*. קו 24 כוסות מאפין עם ספינות נייר. בקערה גדולה שלבו תערובת עוגות, קפה, ביצים ושמן; מקציפים במהירות נמוכה 30 שניות. מקציפים על 2 דקות בינוניות. ממלאים כוסות מוכנות שני שלישים מלאים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים 18-22 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים בתבניות 10 דקות לפני שמוציאים למתלים להתקררות מוחלטת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בינתיים, מעל דוד כפול או קערת מתכת מעל מים רותחים, ממיסים שוקולד עם סוכר ו -3 כפות קפה, תוך ערבוב עד להמסת הסוכר (התערובת תהיה סמיכה).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מקציפים חלמונים; מבשלים ומערבבים 4-5 דקות או עד שהתערובת מגיעה ל -160*.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מחלקים תערובת בין שלוש קערות קטנות. מערבבים תרכיז מיץ תפוזים לקערה אחת. מערבבים נוטלה ושמנת לאחרת; מערבבים את הקפה שנותר לקערה השלישית. מקפלים 1/2 כוס מוקצף לתוך כל אחד. צ ' יל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
חותכים חור קטן בקצה שקית המאפה או בפינה של שקית ניילון בטוחה למזון; הכנס קצה מאפה קטן מאוד.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מעבירים מילוי אחד לשקית. עם מתכת או עץ שיפוד, לתקוע חור דרך תחתון של נייר אניה. הכנס קצה דרך חור; צינור מילוי לתוך שמונה עוגות. חזור על הפעולה עם שאר המילויים והקאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
לגנאש מניחים שוקולדים בקערות קטנות נפרדות. בסיר קטן, להביא שמנת רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים 1/2 כוס שמנת על שוקולד מריר; יוצקים את השמנת שנותרה על שוקולד לבן. מערבבים תערובות עם סיכה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מערבבים 2 כפיות סירופ תירס לגנאש מריר ו 1/2 כפית סירופ תירס לגנאש לבן. מגניב גנאש מריר 10 דקות או עד מעובה מעט, תוך ערבוב מדי פעם. גוון גנאש לבן לפי הצורך; מקררים, מכוסים, עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
11
טובלים צמרות קאפקייקס בגנאש מריר. עיצובים צינור באמצעות גנאש לבן או כהה. מקררים עד להתייצבות. אחסן במיכלים אטומים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון